недвижим имотЗА ПРОДАН

100.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 2
 • бани: 2
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

75.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • НОВА
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

56.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • Климатик
 • градина
ПОДРОБНОСТИ
Преглед на имотаТърсене


Препоръчани