жилищен за проданЗА ПРОДАН

Мезонет 143 m2

Nea Erithraia

320.000€
 • етаж: 4
 • стаи: 4
 • бани: 2
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

65.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

48.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 3
 • бани: 1
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

45.000€
 • етаж: 4
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

апартамент 40 m2

Koukaki - Makrigianni

32.000€
 • етаж: полу сутерен
 • стаи: 1
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

120.000€
 • етаж: 1
 • стаи: 2
 • бани: 2
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

70.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 3
 • бани: 0
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

420.000€
 • етаж: 1
 • стаи: 3
 • бани: 2
 • Климатик
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

204.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 3
 • бани: 2
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

80.000€
 • етаж: 2
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ
Преглед на имотаТърсене


Препоръчани